• Lorem ipsum

REFURBISHED APPLE IPHONE XS

iPhone XS refurbished kopen

De iPhone XS refurbished heeft een bijzonder mooi randloos OLED-beeldscherm, beschikt over een goed stel camera’s, is te ontgrendelen via Face ID én ondersteunt draadloos opladen. Hoe zwaar of complex de taak die je wilt uitvoeren ook is, de refurbished iPhone XS voert het razendsnel voor je uit. Dit toestel is krachtig, snel en klaar voor de toekomst. Als je dat belangrijk vindt, is de iPhone XS refurbished een echte aanrader om te kopen.

De refurbished iPhone XS: een premium toestel

De iPhone XS is sinds medio 2019 refurbished verkrijgbaar bij PhoneCompany Ninove. Niet alleen de krachtige specificaties maken van de iPhone XS refurbished een premium toestel, ook het design gooit hoge ogen. De behuizing is gemaakt van roestvrijstaal in combinatie met glas. Dit ziet er premium uit en het voelt wat zwaarder aan. Hierdoor ligt het toestel prettig in de hand.

Krachtig, snel én energiezuinig

De refurbished iPhone XS heeft een krachtige A12-processor die uit meerdere kernen bestaat. De processor is slim en zet bij bepaalde taken de juiste kernen aan of juist uit. Hierdoor is het toestel altijd razendsnel en wordt uiterst efficiënt met energieverbruik omgegaan. Dat merk je terug in de batterijduur. Of je nu wilt FaceTimen, van plan bent om te gamen of Augmented Reality-toepassingen wilt gebruiken; geen enkele uitdaging is te groot voor de iPhone XS refurbished. Ondertussen gaat de batterij lekker lang mee. Is het toestel toch leeg? Dankzij de glazen achterkant kun je hem draadloos opladen.

Beleef alles in detail met het OLED-beeldscherm

De iPhone XS refurbished is een compact toestel, terwijl het beeldscherm juist groot is. Het beeldschermdiagonaal van 5.8 inch (14.5 cm) bedekt het gehele toestel en is gemaakt van OLED. OLED zorgt voor hele mooie kleurcontrasten omdat elke pixel afzonderlijk van elkaar kan worden aan- en uitgezet. Kleuren komen hierdoor tot leven, je beleeft alles tot in detail en zwart is ook écht zwart. Daarbij is OLED ook energiezuinig. Hierdoor hoef je de refurbished iPhone XS niet snel tussentijds op te laden

Mooie foto’s en video’s met één druk op de knop

De iPhone XS refurbished beschikt over een dubbele camera aan de achterkant: een 12 megapixel groothoeklens en een telelens. Of je nu een alledaagse foto wilt maken of een object van veraf wilt vastleggen; met één druk op de knop maak jij haarscherpe foto’s. Video’s maak in 4K Ultra HD-kwaliteit. De frontcamera bedraagt 7 megapixel en filmt in Full HD-kwaliteit. Een selfie, vlog of videogesprek is dus altijd van goede kwaliteit als je hiervoor de camera’s van de refurbished iPhone XS gebruikt.

Ontgrendel de iPhone XS refurbished door ernaar te kijken

Aan de voorkant van de refurbished iPhone XS bevindt zich een kleine zwarte inkeping, ook wel ‘notch’ genoemd. Hierin zitten sensoren die jouw gezicht op meer dan 1.000 punten scannen en altijd herkennen. Nadat jouw gezicht geregistreerd is, kun je de iPhone XS refurbished dus ontgrendelen door er simpelweg naar te kijken. Deze Face ID-functie is niet alleen sneller, maar ook veiliger dan elke andere vorm van toestelontgrendeling.

Wat is het verschil tussen A & B Grade?

A-Grade: zo goed als nieuw
Een refurbished iPhone die 'zo goed als nieuw' is, heeft géén of enkele minimale gebruikerssporen. Vaak gaat het om een nieuw gekochte iPhone die binnen de 14 dagen bedenktermijn door de consument is geretourneerd. Ook kan het hier gaan om een iPhone die altijd met beschermhoes en screenprotector / tempered glass is gebruikt.

B-Grade: licht gebruikt
Een refurbished iPhone die 'licht gebruikt' is, heeft meerdere lichte gebruikerssporen. Dit kunnen gebruikerssporen op de behuizing en op het beeldscherm zijn, maar ook een niet te verwijderen afdruk van een gebruikte beschermhoes valt hier onder. Vaak moet je wel goed kijken om deze gebruikerssporen te kunnen zien, maar het is voor ons genoeg om de iPhone te bestempelen als 'licht gebruikt'.

Toon:
Apple / Forza Refurbished Refurbished Apple iPhone XS - 64 GB
Apple / Forza Refurbished
Refurbished Apple iPhone XS - 64 GB
De iPhone XS refurbished heeft een bijzonder mooi randloos OLED-beeldscherm, beschikt over een goed stel camera’s, is te ontgrendelen via Face ID én ondersteunt draadloos opladen. Hoe zwaar of complex de taak die je wilt uitvoeren ook is, de refurbished i
€469,00
Apple / Forza Refurbished Refurbished Apple iPhone XS - 64 GB
Apple / Forza Refurbished
Refurbished Apple iPhone XS - 64 GB
De iPhone XS refurbished heeft een bijzonder mooi randloos OLED-beeldscherm, beschikt over een goed stel camera’s, is te ontgrendelen via Face ID én ondersteunt draadloos opladen. Hoe zwaar of complex de taak die je wilt uitvoeren ook is, de refurbished i
€469,00
Toon: