• Lorem ipsum

REFURBISHED APPLE IPHONE X

iPhone X refurbished

De refurbished iPhone X is een razendsnel handzaam toestel met een groot, haarscherp beeldscherm. Ontgrendel hem eenvoudig met gezichtsherkenning, wat nóg veiliger en sneller is dan ontgrendelen met je vingerafdruk. De iPhone X straalt een en al premium uit en is refurbished een stuk goedkoper dan nieuw. Is het wat voor jou?

iPhone X heeft de smartphone wereld veranderd

In het najaar van 2017 bestond Apple 10 jaar en introduceerde het bedrijf de iPhone X. Het toestel kwam enkele maanden na de iPhone 8 op de markt en is sinds 2018 refurbished bij PhoneCompany Ninove verkrijgbaar. Met een compleet nieuw uiterlijk vol nieuwe functies was de iPhone X een aangename verrassing. Zo verdween de homeknop en maakte de vingerafdrukscanner plaats voor Face ID, waarbij het toestel met het gezicht wordt ontgrendeld. Ook is gebruik gemaakt van een OLED-beeldscherm. Hierdoor zijn de schermranden minimaal en heb je dus over het gehele toestel een haarscherp beeldscherm.

De refurbished iPhone X; groot beeldscherm, compact formaat

Wist je dat de refurbished iPhone X kleiner is dan de in hetzelfde jaar uitgebrachte iPhone 8 Plus, maar dat het beeldscherm groter is? Dat komt omdat de iPhone X het eerste toestel van Apple is dat gebruik maakt van een OLED-beeldscherm. OLED is – in tegenstelling tot LCD – buigzaam en kan dus strak op de rand afgewerkt worden. Je hebt dus heel veel beeldscherm bij dit compacte refurbished toestel. En omdat OLED een zeer hoge resolutie heeft, heb je een haarscherp beeld met een bijzonder mooie kleurweergave, waarbij zwart ook écht zwart is. Hierdoor gaat de batterij lekker lang mee!

Touch ID maakt plaats voor Face ID

Touch ID, waarbij je het toestel ontgrendelt met je vingerafdruk, is op de refurbished iPhone X verleden tijd. De homeknop heeft plaats gemaakt voor nóg meer beeldscherm. Bovenin het toestel vind je een zwarte inkeping, die ‘notch’ wordt genoemd. Hierin zit een speciale sensor voor Face ID. Je ontgrendelt de refurbished iPhone X dus eenvoudig door naar het toestel te kijken. Deze gezichtsherkenningsfunctie is nóg veiliger en sneller dan Touch ID.

De refurbished iPhone X is krachtig en zuinig

In de refurbished iPhone X zit een krachtige processor. Hiermee kun je zware taken als games spelen en films kijken van hoge kwaliteit moeiteloos uitvoeren. Ondertussen zorgt de grote batterij ervoor dat jouw refurbished iPhone X zonder problemen de dag doorkomt. Is het toestel leeg? Dan kun je deze met de lightning kabel of draadloos opladen.

Wat is het verschil tussen A & B Grade?

A-Grade: zo goed als nieuw
Een refurbished iPhone die 'zo goed als nieuw' is, heeft géén of enkele minimale gebruikerssporen. Vaak gaat het om een nieuw gekochte iPhone die binnen de 14 dagen bedenktermijn door de consument is geretourneerd. Ook kan het hier gaan om een iPhone die altijd met beschermhoes en screenprotector / tempered glass is gebruikt.

B-Grade: licht gebruikt
Een refurbished iPhone die 'licht gebruikt' is, heeft meerdere lichte gebruikerssporen. Dit kunnen gebruikerssporen op de behuizing en op het beeldscherm zijn, maar ook een niet te verwijderen afdruk van een gebruikte beschermhoes valt hier onder. Vaak moet je wel goed kijken om deze gebruikerssporen te kunnen zien, maar het is voor ons genoeg om de iPhone te bestempelen als 'licht gebruikt'.

Toon:
Apple / Forza Refurbished Refurbished Apple iPhone X - 64 GB
Apple / Forza Refurbished
Refurbished Apple iPhone X - 64 GB
De refurbished iPhone X is een razendsnel handzaam toestel met een groot, haarscherp beeldscherm. Ontgrendel hem eenvoudig met gezichtsherkenning, wat nóg veiliger en sneller is dan ontgrendelen met je vingerafdruk. De iPhone X straalt een en al premium u
€425,00
Apple / Forza Refurbished Refurbished Apple iPhone X - 64 GB
Apple / Forza Refurbished
Refurbished Apple iPhone X - 64 GB
De refurbished iPhone X is een razendsnel handzaam toestel met een groot, haarscherp beeldscherm. Ontgrendel hem eenvoudig met gezichtsherkenning, wat nóg veiliger en sneller is dan ontgrendelen met je vingerafdruk. De iPhone X straalt een en al premium u
€425,00
Toon: