• Lorem ipsum

REFURBISHED APPLE IPHONE 11

iPhone 11 refurbished

De iPhone 11 refurbished is hét instapmodel van Apple uit 2019. Het is de meest recente en het snelste toestel dat je refurbished kunt kopen bij PhoneCompany Ninove. De iPhone 11 refurbished is de krachtige en veelzijdige opvolger van de iPhone XR, wat eveneens een instapmodel iPhone is. Zowel aan de binnen- als de buitenkant zijn enkele goede verbeterpunten doorgevoerd. Dit zijn de grote veranderingen van de iPhone 11 refurbished ten opzichte van zijn voorganger:

  • 20% snellere prestaties dankzij de A13-chip
  • Een extra camera met nieuwe functies
  • Een verbeterde 12-megapixel frontcamera
  • 1 uur langere accuduur
  • Driedimensionaal geluid dankzij Dolby Atmos
  • Verkrijgbaar in de kleuren Purple en Green

Refurbished iPhone 11, wanneer kopen?

  • Je zoekt een los toestel voor de komende 4 jaar
  • Snelheid en accuduur vind je enorm belangrijk
  • Je bent een echte camerafanaat

iPhone 11 refurbished: over 4 jaar ben je er nog blij mee

Als je van plan bent om de refurbished iPhone 11 te kopen, doe je een hele goede langetermijninvestering. De iPhone 11 barst van de goede specs, wordt tot ten minste 2024 volledig door Apple’s software ondersteund én is refurbished super scherp geprijsd. Met de iPhone 11 refurbished investeer je dus voordelig in de toekomst van jouw smartphone-gebruik

Krachtig én energiezuinig

Bij de refurbished iPhone 11 heeft Apple het voor elkaar gekregen om de prestaties van de processor te verbeteren, zónder dat dit ten koste gaat van de batterijduur. De A13-chip maakt de iPhone 11 refurbished 20 procent sneller dan zijn voorganger, terwijl de accu een uur langer mee gaat. Op een enkele acculading kun je dus de hele dag Augmented Reality ontdekken, games met graphics spelen, series streamen en al je favoriete apps tegelijkertijd gebruiken. Is de iPhone 11 refurbished dan tóch eindelijk leeg? Je kunt hem draadloos én snelladen. Die moet je er wel los bij kopen.

Een driedubbel camerasysteem op de refurbished iPhone 11

Cameraliefhebbers opgelet: de refurbished iPhone 11 heeft drie hele goede camera’s. Aan de achterkant vind je er twee: een groothoeklens en een ultragroothoeklens, beide 12-megapixel.  Met de nieuwe ultragroothoekcamera krijg je vier keer meer van de omgeving in beeld dan bij de normale camera. Groepsfoto’s maken, een compleet gebouw van dichtbij fotograferen of je adembenemende uitzicht vastleggen is een fluitje van een cent. Ook nieuw bij de iPhone 11 refurbished is de Nachtmodus, waardoor je ook in het donker en geheel automatisch uitstekende foto’s maakt. De refurbished iPhone 11 is het eerste toestel van Apple dat over een 12-megapixel frontcamera beschikt! Hiermee maak je kraakheldere selfies, portretfoto’s van studiokwaliteit en voer je videogesprekken in 4K-kwaliteit!

Liquid Retina: zeer hoge kwaliteit LCD

De iPhone 11 refurbished is uitgerust met een bijna randloos 6.1 inch (15.25 cm) LCD-beeldscherm van de hoogste kwaliteit van Apple. Het is een beeldscherm met de Liquid Retina-technologie. Ten opzichte van het normale LCD reageert het beeldscherm van de iPhone 11 refurbished sneller op aanrakingen en is de verversingssnelheid hoger. Dat zorgt voor een heel soepele gebruikservaring. Natuurlijk beschikt óók de iPhone 11 over True Tone, waarbij de schermkleuren zich aanpassen aan het omgevingslicht. Je hebt hierdoor overal dezelfde mooie kleurweergave.

Wat is het verschil tussen A & B Grade?

A-Grade: zo goed als nieuw
Een refurbished iPhone die 'zo goed als nieuw' is, heeft géén of enkele minimale gebruikerssporen. Vaak gaat het om een nieuw gekochte iPhone die binnen de 14 dagen bedenktermijn door de consument is geretourneerd. Ook kan het hier gaan om een iPhone die altijd met beschermhoes en screenprotector / tempered glass is gebruikt.

B-Grade: licht gebruikt
Een refurbished iPhone die 'licht gebruikt' is, heeft meerdere lichte gebruikerssporen. Dit kunnen gebruikerssporen op de behuizing en op het beeldscherm zijn, maar ook een niet te verwijderen afdruk van een gebruikte beschermhoes valt hier onder. Vaak moet je wel goed kijken om deze gebruikerssporen te kunnen zien, maar het is voor ons genoeg om de iPhone te bestempelen als 'licht gebruikt'.

Toon:
Apple / Forza Refurbished Refurbished Apple iPhone 11 - 64 GB
Apple / Forza Refurbished
Refurbished Apple iPhone 11 - 64 GB
De iPhone 11 refurbished is hét instapmodel van Apple uit 2019. Het is de meest recente en het snelste toestel dat je refurbished kunt kopen bij PhoneCompany Ninove. De iPhone 11 refurbished is de krachtige en veelzijdige opvolger van de iPhone XR, wat ev
€599,00
Toon: